Hallituksen kokouskooste! Uusia tapahtumia!

Verban hallitus on kokoontunut lukuvuoden alusta jo kolmesti ja olemme innolla tarttuneet fuksiviikon tapahtumiin ja suunnitelleet tulevaa syksyä. Olettekin jo saaneet hyvissä ajoin sähköpostia Verban tulevista tapahtumista. Tapahtumakuvauksia voi edelleen seurata Verban nettisivuilta, Verban googlekalenterista ja Facebookin tykkäyssivulta, sekä Verban sähköpostilistalta Verbapapalta.

Jatkamme myös Instagramin ja Verban varhaisperunat ryhmän käyttöä jäsenistön informoimisessa.
Hallitus on käynyt myös läpi viime kevään palautteen ja ottanut sieltä hyviä vinkkejä toimintansa kehittämiseen. Kiitos siitä. Mikäli huomaatte Verban toiminnassa parannettavaa uusi palautekysely järjestetään keväällä ja aina voi laittaa palautetta pj@verba.fi tai tiedotus@verba.fi osoitteisiin.
Uuden kiltahuoneen nimeksi on päätetty Verban ja Giekun jäsenten yhteisäänestyksessä hyväksyä Kielikylpyhuoneeksi. Onnea uusi kiltahuone!
Reemaa tulee FuksiReeman lisäksi vielä SyysReema ja JouluReema. Reemaan etsitään edelleen lisää kirjoittajia ja kaikenlaisia juttuja otetaan ilolla vastaan reemankuumalinja@gmail.com osoitteeseen.
—TAPAHTUMIA—
Muistutuksena Verban syysexcursio ilmoittautuminen! Syysexcursio Kiimingin Reposelälle tulee taas 5.-7.10. https://www.facebook.com/events/260533461460261/Ilmoittautuminen alkaa 21.9. klo 12! Mukaan mahtuu vain 30 ensimmäistä ilmoittautunutta!
Verballa on tulossa kaksi uutta tapahtumaa nyt syksyllä!     – Verban ja Atlaksen Olympialaiset 25.9. : Yhteisen liikuntavuoron innoittamina järjestämme kevyttä kisailua raikkaassa ulkoilmassa. Urheiluasuna haalarit!(https://www.facebook.com/events/733286467029694/)
     – The Irish festival of Oulu 3.10. : Verba osallistuu jäsenistönsä voimin Poets, pipers… and something more -tapahtumaan. Lippuja on vain 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle! Liput 5 € kappale.(https://goo.gl/forms/94v3mhgor1Tm3Srx2)

Osallistumme lisäksi syksyllä Syyssoutuihin!Tässä viestiä liikuntavastaavalta:Syyssoudut 2018 ovat tulossa! Oulun Yliopiston Prosessikilta järjestää Syyssoudut 30.9. klo 12 perinteisessä Tuiran uimarannan pyhätössä. Verba lähtee muiden ainejärjestöjen tavoin soutamaan kirkkoveneellä, kannustamaan ja pitämään hauskaa Oulujoen varrelle. 
Joukkueeseen kuuluu 14 soutajaa + kapteeni. Ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudut sitovasti Verba ry:n soutujoukkueeseen. Linkki lomakkeeseen: Lomake Tervetuloa soutamaan! 🙂
Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 22.9. klo 12. 13 ensimmäistä ilmoittautunutta otetaan mukaan (liikuntavastaavalle ja kapteenille on ennalta varattu paikka veneestä), minkä lisäksi ilmoittautumisessa on tilaa viidelle varasoutajalle. Soutuihin liittyviä kysymyksiä ja muita ihmetyksiä voi lähettää Verba ry:n liikuntavastaavalle osoitteeseen otto.partio@gmail.com