Kurssipalaute

Kalvaako mieltäsi joku epäkohta opetuksessa? Ärsyttääkö jokin asia kurssilla? Ovatko luennot pitkäveteisiä? Kirjoittamalla kurssipalautteen vaikutat opetukseen!

Palautteen antaminen tapahtuu ruotsin ja saksan opiskelijoilla olemalla yhteydessä koulutuspoliittisiin vastaaviin. Ruotsin osalta pestiä hoitaa Kiia Palo ja saksan osalta Wilma Pohjonen. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)student.oulu.fi.

Englantilaisen filologian puolella palautetta annetaan yksinkertaisesti täyttämällä sähköisen lomakkeen. Keväällä 2013 järjestimme ensimmäistä kertaa pelkästään sähköisen palautteen keräämisen, ja kokeilun onnistuttua myös keväällä 2014 päätimme siirtyä täysin sähköiseen järjestelmään entisen paperiversion sijaan.

Lähetettyäsi palautelomakkeen se kulkeutuu oppiainetoimikuntiin (entinen OKTR, eli opetuksen kehittämistyöryhmä), jossa kaikki palautteet kootaan yhteen ja niistä tehdään sekä yleinen että kurssikohtainen yhteenveto. Verba järjestää kerran tai kahdesti lukuvuodessa palautepäivät, joissa tätä palautetta puretaan ja siitä on mahdollista keskustella.