Kurssipalaute

Kalvaako mieltäsi joku epäkohta opetuksessa? Ärsyttääkö jokin asia kurssilla? Ovatko luennot pitkäveteisiä? Kirjoittamalla kurssipalautteen vaikutat opetukseen!

Palautteen antaminen tapahtuu ruotsin ja saksan opiskelijoilla paperisella lomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen palauta se Verbaariossa oven vieressä sijaitsevaan postilaatikkoon, josta koulutuspoliittiset vastaavat hoitavat palautteen eteenpäin.

Englantilaisen filologian puolella palautetta annetaan yksinkertaisesti täyttämällä sähköisen lomakkeen. Keväällä 2013 järjestimme ensimmäistä kertaa pelkästään sähköisen palautteen keräämisen, ja kokeilun onnistuttua myös keväällä 2014 päätimme siirtyä täysin sähköiseen järjestelmään entisen paperiversion sijaan.

Lähetettyäsi palautelomakkeen se kulkeutuu oppiainetoimikuntiin (entinen OKTR, eli opetuksen kehittämistyöryhmä), jossa kaikki palautteet kootaan yhteen ja niistä tehdään sekä yleinen että kurssikohtainen yhteenveto. Verba järjestää kerran tai kahdesti lukuvuodessa palautepäivät, joissa tätä palautetta puretaan ja siitä on mahdollista keskustella.