Verban syksy

Hei rakkaat verbalaiset!

Vaikka moni meistä raataa vielä kesätöissä (allekirjoittanut mukaanlukien) on silti aika katsoa jo lähitulevaisuuteen. Syksy ja opinnot odottavat jo vihreitä pikku lingvistejä nurkan takana ja tässä on teille ennakkotietoa syksyn tapahtumista. Laittakaa jo alustavat päivämäärät kalenteriin, ohjelmaan saattaa tulla muutoksia ja aivan varmasti tulee lisäyksiä etenkin kulttuuritarjonnan saralla. Jee, kohta nähdään!

MITÄ: Back to School-bileet Tiiman ja Kultun kanssa.
MISSÄ JA MILLOIN: Kaarlessa keskiviikkona 30.8. kello 22.00
Ai mitä? Haalaribileet jo elokuussa? No ehkä tämän kerran! Otetaan varaslähtö syksyyn humanistivoimin ja tuuletetaan haalarit kuntoon fuksiviikkoa varten, tamppaamalla pölyt tanssilattialla! Tapahtumasta tulee FB-eventti ja tietoa lipunmyynneistä ynnä muista yksityiskohdista aivan lähiaikoina, joten pysy kuulolla!

MITÄ: Verba-info ja peli-ilta fukseille.
MISSÄ JA MILLOIN: Yliopistolla perjantaina 1.9. kello 15.00 alkaen
Fuksien taival yliopistolla alkaa syyskuun ensimmäisenä päivänä ja mikä sen mukavampaa kuin kuulla vähän tulevasta ainejärjestöstään ja sen jälkeen tutustua muihin fukseihin, pienryhmäohjaajiin ja Verban hallitukseen lautapelien äärellä. Vanhat ovat tervetulleita mukaan, jos janoisia kirjolohia siirtyy jatkamaan iltaa pelien jälkeen jonnekin sopivaan paikkaan.

MITÄ: Lauantaihengailut
MISSÄ JA MILLOIN: Oulun keskustassa, Toripolliisilla kello 14.00
Olit sitten fuksi ensimmäistä viikonloppua Oulussa tai vanha Verban patu, tervetuloa tutustumaan uusiin, tapaamaan vanhoja kavereita ja viettämään lauantaipäivää ihanassa seurassa. Tapahtuman ohjelma riippuu säästä. Jos sää on hyvä, rantaudumme pressun, boomboxin ja pihapelien kanssa jonnekin puistoon ja jos sää on huono, keksimme jotain muuta tekemistä sisätiloissa.

MITÄ: Grilli-ilta
MISSÄ JA MILLOIN: Kalervontien grillipaikalla maanantaina 4.9. Fuksien grillailut alkaa kello 18.00 ja vanhemmat tieteenharjoittajat ovat tervetulleita paikalle kello 20.00 alkaen

Verban perinteinen Kalervontien grilli-ilta, tuo paikalle vähintään itsesi. Verba tarjoaa nopeimmille grillattavaa, limsaa ja raksuja. Luvassa jälleen timanttista seuraa, verbamaista laatumusiikkia ja hauskoja pelejä.

MITÄ: Vulcanalia
MISSÄ JA MILLOIN: 6.9. OYY:n eventti: https://www.facebook.com/events/157200941497876/
Verba osallistuu järjestömessuille, joten siellä on hyvä mahdollisuus ostaa maan parhaita verbalaisia haalarimerkkejä kello 10-14. Iltatapahtumaan rantautuu myös Verban pressu, aikataulusta ja tarkasta sijainnista tulee tietoa sitten lähellä h-hetkeä!

MITÄ: Fuksisauna
MISSÄ JA MILLOIN: Apinatalon kerhohuoneella, Tellervontie 2 A perjantaina 8.9. Fuksien iltamat alkaa kello 17.00 ja vanhat ovat tervetulleita kello 20.00.
Fuksisaunassa on jälleen tarjolla pientä purtavaa, aivan älyttömän hyvää ohjelmaa ja kenties sauna. Apinatalolla saamme viettää iltaa kello 22.00 saakka ja sieltä poistuttuamme jatkamme salaiseen jatkopaikkaan anniskeluliikkeeseen, joka on kävely- ja pyörämatkan päässä.

MITÄ: Haalari-info
MISSÄ JA MILLOIN: Keskiviikkona 13.9. myöhemmin ilmoitettavassa luentosalissa kello 11.45-12.15
Täällä saat tietää miten saat Verban haalarit. HUOM! Myös aiempien vuosikurssien opiskelijoilla on tässä vaiheessa hyvä mahdollisuus hankkia haalarit, jos niitä ei vielä ole.

MITÄ: Euroopan kielten päivä
MISSÄ JA MILLOIN: Ympäri Oulua 26.9.
Oletko aina halunnut osallistua jonkun tapahtuman järjestämiseen yliopistoaikana, mutta esimerkiksi järjestötoimintaan sitoutuminen ei nappaa? No nyt on älyttömän hyvä mahdollisuus osallistua lyhyempään projektiin. Euroopan kielten päivän järjestämiseen osallistuvat saavat tästä myös opintopisteitä kaiken muun ihanan lisäksi, tästä on tulossa lisäinfoa jo ensi viikolla!

MITÄ: Verban syysexcu
MISSÄ JA MILLOIN: 6.-8.10 Kiimingin Reposelällä
Verban syysexcursiolla mökkeilemme tutussa vanhassa excupaikassa. Excun ohjelmaa, ilmoittautumisaikataulua yms. ei ole vielä päätetty, mutta nyt on hyvä varata tämä viikonloppu exculle!

MITÄ: Sitsit
MISSÄ JA MILLOIN: Tiistaina 17.10 Tukikohdalla

Verba, Motiva ja SIK sitsaa lokakuusta! Laittakaahan tästäkin jo päivämäärä ylös, lisätietoa tulee syksyn aikana!

Suorastaan innostunein terveisin,

Jaana