Alumnirekisteriin liittyminen

Hello/Hej/Hallo sinä valmistunut verbalainen!

Oletko suorittanut tutkinnon (kandidaatti, maisteri, tohtori) joko pääaineenasi englanti, ruotsi tai saksa tai sivuaineenasi englanti, ruotsi, saksa tai/ja ranska? Jos olet siis joskus ollut osana Verbaa ja koet itsesi antamillamme spekseillä tai muuten alumniksi, liity Verban alumnirekisteriin täyttämällä tämä lomake tai ottamalla yhteyttä Verba ry:n alumnivastaavaan alumnivastaavaverba@gmail.com, joka antaa lisätiedot liittymistä varten. Verban luoman alumnirekisterin tietosuojaselosteen pääset lukemaan tästä. Liittymällä Verban alumnirekisteriin saat tietoa Verban kuulumisista ja sinua, alumnia, koskevista tapahtumista!

Toimintaa kehitetään koko ajan ja otamme mielellämme vastaan ideoita alumnitoimintaa varten. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan annetut ehdotukset ja järjestämään alumneja kiinnostavia tapahtumia. Voit kysyä lisätietoja alumnitoiminnasta ja antaa ideoita ottamalla yhteyttä Verban alumnivastaavaan: alumnivastaavaverba@gmail.com.

——————–

Jos kuulut Facebookiin ja haluat saada sen kautta kutsuja Verban alumnitapahtumiin ja lisää tietoa Verban kuulumisista (kuten hallituksen kokouskoosteet), liity Verban alumnit -ryhmään. Ryhmään pääset syöttämällä “Verban alumnit” hakuikkunaan ja pyytämällä suljettuun ryhmään pääsemistä.

Jos sinua kiinnostaa pysyä hyvin kosketuksissa opiskeleviin verbalaisiin, liity Verban vapaamuotoiseen WhatsApp-ryhmään ja/tai Facebook-ryhmään. Molemmat ryhmät ovat hyvin kasuaaleja puskaradioita, joista WhatsApp-ryhmässä keskustellaan kaikesta kursseista bileseuran hakuun ja Facebookissa jaellaan Verban tapahtumia, työtarjouksia ja yleisiä kuulumisia. WhatsApp-ryhmään voit liittyä tästä. Facebook-ryhmän voit löytää syöttämällä hakuikkunaan “Verbasesta ei päivääkään”, jonka jälkeen voit pyytää suljettuun ryhmään pääsemistä.

——————–

Olethan huomannut, että myös Oulun yliopistolla on alumnitoimintaa? Käy lukemassa lisää ja liittymässä Oulun yliopiston alumniverkostoon seuraavassa osoitteessa: https://www.oulu.fi/yliopisto/alumni