Urheilu ja liikuntavuorot

Verba järjestää yhdessä Atlaksen, Syntaksiksen ja Tiiman kanssa liikuntavuoroja joka tiistai Oulun Normaalikoulun ala-asteen salissa (Tullimiehentie 8) klo 18.00-19.15. Lisäksi, keskiviikkoisin on yhteinen humanistien liikuntavuoro samassa paikassa klo 19.15-20.30, jonne saa kaikki humanististen ainejärjestöjen opiskelijat osallistua.

Vuoroilla pelataan muun muassa futsalia, sählyä, koripalloa ja muita pallopelejä osallistujien toiveiden mukaan rennolla meiningillä. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kunto- tai taitotasosta riippumatta.

Vuoroille saa tulla tutustumaan kerran maksutta, mutta muuten osallistuminen edellyttää UniMoven liikuntamaksun. UniMove on Oulun yliopiston ja OAMKin liikuntapalvelu, jonka jäsenyydellä saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia ohjattuja liikuntatunteja, palloiluvuoroja sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja. Lisää aiheesta: www.unimoveoulu.fi

Verban varastosta löytyy liikuntavälineitä (mm. sählymailat ja -pallot, futsalpallo, koripallo ja mölkky), jotka ovat liikuntavuoroilla käytössä, mutta omia varusteita sekä sisäpelikengät kannattaa ottaa mukaan. Jäsenistö saa lainata varaston välineitä omaan käyttöönsä, kunhan muistaa palauttaa ne.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme matalalla kynnyksellä!