Urheilu ja liikuntavuorot

Urheilu
Verban liikuntavuoro on Oulun Normaalikoulun yläasteen salissa (Kaitoväylä 7, suoraan Yliopistokadun pohjoispäässä) tiistaisin klo 18:10-19:10. Vuorolla on perinteisesti pelattu rennosti erilaisia pallopelejä, kuten sählyä, futsalia ja koripalloa. Ehdotuksia ja toiveita otetaan aina vastaan!

Verba omistaa jonkin verran salibandymailoja ja omia palloja ynnä muita urheiluvälineitä, joten paikan päälle tuodaan mukana aina myös jokunen maila halukkaille, joilla ei omaa ole.

Verban liikuntavuorolle osallistuminen edellyttää Sporttipassia, mutta etenkin uudet opiskelijat voivat käydä syksyllä muutamia kertoja ilman passiakin kokeilemassa, millainen meininki siellä on. Kaikki ovat tervetulleita kunto- ja taitotasosta riippumatta – jokainen pelaa oman kuntonsa mukaan.

Sporttipassi on opiskelijan pääsylippu Oulun korkeakoululiikunnan järjestämiin liikuntapalveluihin. Käytännössä kyse on opiskelijakorttiin liimattavasta pienestä tarrasta. Passin saa ostettua yliopistolla Opiskelijakeskuksesta tai OYY:n toimistosta. Sporttipassista lisätietoa (esim. hinnasto ja tarjolla oleva liikuntavalikoima) on nähtävissä osoitteessa www.oulunkorkeakoululiikunta.fi.

Säännöllisen liikuntavuoron lisäksi ainejärjestön varastosta löytyy liikuntavälineitä (mm. edellä mainitut sählymailat, mölkky, sulkapallomailat), joita saa lainata omaan käyttöön, kunhan ne muistaa palauttaa!