Urheilu ja liikuntavuorot

Verba järjestää yhdessä Atlaksen, Syntaksiksen ja Tiiman kanssa liikuntavuoroja joka tiistai Oulun Normaalikoulun ala-asteen salissa (Yliopistokatu 48) klo 19.30-20.30. Vuoroilla pelataan muun muassa futsalia, sählyä, koripalloa ja muita pallopelejä osallistujien toiveiden mukaan rennolla meiningillä. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kunto- tai taitotasosta riippumatta.

Vuoroille osallistuminen edellyttää UniMoven liikuntamaksua, mutta uudet jäsenet ovat tervetulleita tutustumaan muutamalle vuorolle ilman sitoumuksia. UniMove on Oulun yliopiston ja OAMKin liikuntapalvelu, jonka jäsenyydellä saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia ohjattuja liikuntatunteja, palloiluvuoroja sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja. Lisää aiheesta: www.unimoveoulu.fi

Verban varastosta löytyy liikuntavälineitä (mm. sählymailat ja -pallot, futsalpallo, koripallo ja mölkky), jotka ovat liikuntavuoroilla käytössä, mutta omia varusteita sekä sisäpelikengät kannattaa ottaa mukaan. Jäsenistö saa lainata varaston välineitä omaan käyttöönsä, kunhan muistaa palauttaa ne.

Tiistain liikuntavuorojen lisäksi Oulun Normaalikoulun liikuntasalissa Koskelassa (Tullimiehentie 8) järjestetään keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 yhteishumanistinen liikuntavuoro, jonne kaikki humanististen alojen opiskelijat ovat tervetulleita!