Verba Uutiset – Syksy alkaa ja kohta mennään taas!

Moikkumoi Verban vihreä väki! 

Taas lähtee syksy käyntiin pikaiseen tahtiin; olemme kokoustaneet yhteensä 17 kertaa tänä vuonna – wow! Viimeksi hallituksemme oli saanut uutta verta, mutta valitettavasti tällä kertaa verta on menetetty. Ei kuitenkaan mitään hätää, sillä kuten olette varmaan huomanneet, Verban vihreä väki on saanut lisäystä, joten toivottavasti saamme jälleen uusia jäseniä matkaan. Fukseista kuitenkin lisää piakkoin! 

EXCU 

Suuret pahoittelut kaikille, jotka odottivat innolla kesäexcua… Valitettavasti hallituksella ei ollut kesän aikana minkäänlaisia voimavaroja excursion järjestämiseen. Olisi aivan mahtavaa, jos verbalaiset pääsisivät tulevaisuudessa excursiolle, jonka takia hallitus on hieman pohtinut yhteisexcuja toisen ainejärjestön kanssa. Aiheesta ei ole kuitenkaan vielä varsinaisesti päätetty mitään, mutta pidämme tämän jatkuvasti korvan takana, ja toivomme, että joku päivä pääsemme excursiolle! 

VERBAN MASKOTTI 

Wapun aikaan äänestettiin Verban virallisesta maskotista! Voittajaksi koitui vanha, tuttu ja turvallinen Raivo-Omena, jonka origin storya harvempi nykyinen verbalainen edes tietää. Emme kuitenkaan halunneet, että maskotin nimi on vain hänen lajikkeensa, eli raivo-omena, joten päätimme järjestää lisäksi nimikilpailun! Maskotin nimeksi päätyi ’Kuorija’; rakkautta Kuorijalle, yritämme tuoda häntä tapahtumiin! <3 

FUKSIT 

Fuksit ovat saapuneet! Olemme päässeet tutustumaan uusiin, ihaniin fukseihin tässä parin viikon aikana ja voin iloisesti ilmoittaa, että he ovat integroituneet mahtavasti Verban piireihin; heitä löytää jopa aktiivisesti kiltahuoneelta!  

NORDISTIPÄIVÄT 

Nordistipäivien suunnittelu on hyvällä mallilla ja tapahtuma pidetään 6.–8.10. Tapahtuman teemana on tänä vuonna ’haaksirikko’! Tässä vielä lyhyesti kuvaus Nordistipäivistä Nordistipäivät-työryhmältä. 

Nordistilaivan haaksirikkouduttua Ouluun nordistit pääsevät muun muassa osallistumaan aarteen metsästykseen, sitsaamaan sekä tietenkin juhlimaan ja pitämään hauskaa uusien tuttavuuksien kanssa. Näiden lisäksi tulemme kuulemaan mielenkiintoisia luentoja, ja nordisteilla on mahdollisuus lunastaa itselleen matkamuistoja haalarimerkkitorin merkeissä.

Ilmoittautuminen Nordistipäiville alkaa 4.9. ja loppuu 17.9. klo. 18.00. Tapahtuman osallistumismaksu on 25 €. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti, joten lähetättehän meille pullopostia osallistujistanne mahdollisimman nopeasti! Mikäli kaikki paikat eivät täyty, ilmoitamme asiasta myöhemmin. 

Lisätietoa löytyy mm. Instagramista @nordistdagar. Nähdään Nordistipäivillä, älä jää paitsi! <3 

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖT 

Verban 2023 häirintäyhdyshenkilöt ovat vaihtuneet edellisistä uutisista, nykyään häirintäyhdyshenkilöinä toimii Liina Kaihilahti ja Karoliina Hiirikoski. Voit olla heihin yhteydessä fyysisesti hihaa nykäisemällä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen hairintayhdyshenkilo@verba.fi matalalla kynnyksellä! 

SYYSKOKOUS / PIKKUJOULUT 

Verban syyskokouksen päivämäärä on nyt päätetty! Kokous järjestetään 22.11. Teekkaritalolla (aika ilmoitetaan myöhemmin), jonka jälkeen – tradition mukaisesti – alkaa Verban pikkujoulut. Olen saanut myös korvanappiini tietoa, että tapahtumassa on palju ja ne, jotka osallistuvat syyskokoukseen, pääsevät pikkujouluihin ilmaiseksi? 😮 

MITÄ MUUTA? 

  • Syksylle on tulossa monenmoista tapahtumaa vakkaritapahtumista uusiin tapahtumiin. Olemme muun muassa harkinneet Verban omaa karaokeiltaa! 
  • Verba etsii jatkuvasti uusia toimihenkilöitä, joten jos edes vähänkään kiinnostaa Verban toiminta, niin toimariksi voi lähteä missä tahansa vaiheessa! 
  • Reema etsii tällä hetkellä sisältöä, kirjoitelkaa Reemaan mitä tahansa, odotan ainakin itse innolla uusien tekstien lukemista! 

Eipä tässä muuta, Aukku jälleen kiittää ja kuittaa, toivottavasti kaikilla on lähtenyt syksy mukavasti käyntiin. Nähdään pliis kiltahuoneella pitkän kesäloman jälkeen kahvittelun merkeissä <3 

Ihanaa lukuvuoden alkua kaikille <3

Terveisin,

Verban hallitus 2023