Kevään tapahtumia

Heips!

Verballa on taas paljon tapahtumia tulossa, tässäpä kaikki tiivistettynä yhteen näppärään listaan josta voit kopsata ne kalenteriisi.

Keskiviikko 8.4. Tervetuloa Eric! Eli siis tervetuliaisjuhlat Otto.K:ssa klo 19 alkaen. Saavu paikalle tutustumaan uuteen opettajaamme tai muuten vain iltaa viettämään.

Maanantai 13.4. Fuksi-ilta + Wappuinfo. Vanhukset, hypätkää seuraavaan kohtaan, tämä ilta on vain fukseja varten. Tämä on viimeisiä mahdollisuuksianne viettää iltaa yhdessä fukseina ja kuulla tärkeitä vinkkejä vapusta selviämiseen. Kaikki siis paikalle Apinatalon kerhikselle (Tellervontie 2A) klo 17 alkaen!

Torstai 16.4. ESN-bileet Tivolissa, teemana kasari ja ysäri! Hanki lippusi ajoissa ja astu värien ja saippuakuplien taianomaiseen maailmaan!

Vappu alkaa tänä vuonna maanantaina 20.4. Humanistisen Killan Mönttipiknikillä, ja päättyy perjantaina 1.5. ashematunnelin örinöihin. Tarkista Killan ja humanististen ainejärjestöjen vapun ohjelmat Humanistin vappu -Facebook tapahtumasta, ja Verban ohjelma Verban vappu 2015 -tapahtumasta.
Vapun ohjelman löydät myös pian Verbaarion seinälle ilmaantuvasta taulukosta ja vappu-Reemasta.