Kooste kokouksista 2,3 ja 4

Heipähei!

Näin helmikuun alussa on hyvä palata ajassakin hieman taaksepäin ja miettiä, mitä kaikkea se Verba onkaan touhunnut näin vuoden alussa ja mitä kaikkea hullunkurisen hauskaa on tuloillaan.

Tammikuussa fuksiemme pitkän pitkä odotus päättyi, kun he pääsivät pukemaan haalarinsa päälle ja ompelemaan haalarimerkkejä uusiin haalareihin. Verba järjesti 28.1. Marttakerhoillan, jossa Verban fuksit pääsivät ompelemaan merkkejä hyvässä hengessä hyviä pikkupurtavia nauttien. Fuksit saivat pukea haalarinsa päälle ensimmäistä kertaa bileisiin 30.1., kun Teekkaritalolla koittivat Viherbileet, jossa he myös vannoivat haalarivalan. Kaikin puolin Viherbileet onnistuivat paremmin kuin hyvin ja palaute bileiden jälkeen on ollut positiivista.

Bileistä puheenollen, kolkuttelee myös Bad Valentines jo ovella. Bad Valentines on suunniteltu yhdessä Verban, Suman, Kultun ja Tiiman kanssa ja paikkana toimii Kaarle ystävänpäiväaattona 13.2. Ennakkolippuja myydään 2€ hintaan vihreillä naulakoilla 11.2.-13.2. klo 10-14. Ovelta liput maksavat 3€.

Muita Kulttuuritapahtumia on myös mietitty, kuten Speksireissua maaliskuussa teemalla Harri taikamaailmassa sekä teatterireissua Oulun Kaupunginteatteriin katsomaan esitys Rakastunut Shakespeare. Tätä on suunniteltu päivälle 22.2.

Verbaistukikin pärähtää jälleen käyntiin auskultointi-infolla 13.2. jolloin pääsemme kuulemaan auskultoinnin saloista. Info on hyödyllinen varsinkin niille, joilla opetusharjoittelu häämöttää edessäpäin. Infossa pääset kuulemaan viime kevään auskut, jotka jakavat viisautensa nuoremmille.

Verba on myös hoitamassa paitatilausta. Paidat ovat college- ja t-paitoja Verban modifioidulla logolla. Tämän lisäksi Reemaa ollaan kirjoittamassa hurjaa vauhtia ja aiheitakin on jo, mutta mukaan mahtuu vielä paljon kiinnostavia juttuja. Jos sinulla on aihe, jonka tahtoisit Reemaan niin ota rohkeasti yhteyttä Reema-vastaaviimme.

Oikein hyvää tulevaa kevättä kaikille kanssaverbalaisille!