Loppuvuoden ohjelma

Marraskuinen tervehdys kaikille!

Tässäpä ”lyhyt” yhteenveto Verbaa ja verbalaisia koskettavista loppuvuoden tapahtumista.

– Verba ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 26.11. klo 17:30 Koneen saunalla. Kokouksessa mm. vaihvistetaan ensi vuoden toimintasuunnitelma sekä valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet.

– Heti syyskokouksen jälkeen alkavat Verban pikkujoulut (eli noin klo 18:00). Luvassa on saunomista, joulupukkeilua ja taitaapa muutama korkean profiilin yllätysesiintyjäkin olla paikalla. Joulupukilta saavat lahjoja kaikki, jotka ovat sellaisen antaneet. Aiempien vuosien tapaan lahjojen ei kannata olla kovin arvokkaita, vaan korkeintaan noin viiden euron arvoisia. Lahjukset tuodaan saunalla olevaan säkkiin.
Tilaisuuden pukukoodi on smart casual.

– Humanistisen Killan Kulttuuri- ja humanismipäivä on tiistaina 2.12. Humuksessa on ohjelmaa klo 10-14. Ainejärjestöt ständeilevät, joten tämä on hyvä paikka täydentää haalarimerkkikokoelmaa.

– Verba järjestää yhdessä KAJ:n kanssa Alakko nää kääntäjäksi? -tilaisuuden tiistaina 2.12. klo 15-17 salissa PR102. Tapahtumassa saat perustietoa käännösalan työelämästä, palkkauksesta sekä hyviä ideoita työnhakuun. Kahvitarjoilu.

– Mikäli haluat päästä kavereistasi eroon, niin siihenkin on hyvä mahdollisuus. Verban joulukuun peli-illassa on nimittäin luvassa Mario Kart 8 -turnaus. Peli-ilta järjestetään maanantaina 8.12. klo 15 OYY:n Olkkarissa. Itse turnaus alkaa klo 16.

– Joulukuun kuukautiset ja peli-illan jatkot pidetään Ravintola Caiossa klo 19 alkaen. Kyseessä on perinteinen pub night ja paikalle on kutsuttu henkilökunnan edustajia.

Uusin Reema on lisäksi ilmestynyt! Lehti on luettavissa Verbaariossa sekä sähköisessä muodossa.