Mörköjä, Muumeja ja kähmintää

Syksyinen tervehdys kaikille!

Verba ja Communica yhdistävät voimansa ja tuovat teille syksyn pelottavimmat bileet! Tuli juhlimaan Halloweeniä kanssamme Kaarleen keskiviikkona 29.10. klo 22 alkaen.

Liput pippaloihin kustantavat vaivaiset 2e ennakkoon ja 3e ovelta. Ennakkomyynti on tuttuun tyyliin tiistaina 28.10. ja keskiviikkona 29.10. klo 10-14 sekä vihreillä naulakoilla että humanistipäädyssä.

Kiepaise yllesi lakana tai jotain hieman hienompaa, sillä paras asu palkitaan! Lisäksi paikalla saattaa olla jotain muutakin pientä ohjelmaa…

Tapahtuma Facebookissa

Osana Verban huikaisevaa kulttuuritoimintaa vihreä joukkomme rantautuu Tuiran elokuvateatteri Stariin katsastamaan Tove Janssonin 100-vuotisjuhlavuoden Muumi-elokuva, Muumit Rivieralla!

Leffalipun hinta on 7€. Pyydämme sitovia ennakkoilmoittautumisia sekä maksuja Verban tilille FI13 4744 0010 0308 91 (BIC: HELSFIHH) perjantaihin 31.10. klo 22 mennessä.

Ennakkoilmoittautumisten perusteella varataan elokuvateatterista riittävä määrä paikkoja ja maksu hoidetaan paikan päällä Verban toimesta. Paikalle voi tulla myös ilman ilmoittautumistakin, mutta silloin maksu ja paikkavaraus täytyy hoitaa itse.

Ilmoittautuminen: http://goo.gl/forms/zthxp7wkBn

Tapahtuma Facebookissa

Myöhemmin marraskuussa on tulossa mm. abipäivät, kähmintäsauna sekä tietenkin pikkujoulut!