Verban Syysexcursio 2016

Hei, rakkaat verbapallerot!

Syksy etenee, ja pian koittaa jälleen se aika, kun saamme vetää haalarit päälle, tunkea laukut täyteen lämpöisiä vaatteita ja eväitä ja suunnata viikonlopun ajaksi erakoitumaan metsän keskelle Verban perinteisen Syysexcursion merkeissä! Tarjolla uusia tuttavuuksia, unohtumattomia hetkiä ja rentoa vapaa-ajanviettoa iloisella Verba-porukalla.

Syysexcursio suuntautuu tänä vuonna Kiimingin Reposelälle, joka on tämänvuotisen Kevätexcursion kävijöille jo tuttu ja kivaksi todettu paikka. Lähtö tapahtuu yliopistolta perjantaina 14.10. klo 15, ja paluumatkalle lähdetään sunnuntaina 16.10. klo 14 aikoihin.

Excun osallistumismaksu on 25€. Hintaan sisältyy kahden yön majoitus Reposelän mukavissa tiloissa, bussikyydit yliopistolta excupaikalle ja takaisin sekä rajattu määrä ilmaista maissia, makkaraa, sipsiä ja limpparia.

Exculle mukaan mahtuu 30 verbalaista. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja alkaa kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. Syysexcu on perinteisesti erittäin haluttu tapahtuma, joten seuraa tiedotusta haukkana ja päivystä valppaana tietokoneen äärellä, kun ilmoittautuminen aukeaa! Mikäli paikkoja kuitenkin jää yli, on viikkoa ennen lähtöä mahdollisuus ilmoittautua vain yhdeksi yöksi, jolloin toinen kyyti on järjestettävä itse.

OPM x 2.

MITÄ: Verban Syysexcursio 2016
MISSÄ: Kiimingin Reposelkä
MILLOIN: Pe-Su 14.-16.10.
MITÄ MAKSAA: 25€
MITEN MUKAAN: Mukaan mahtuu 30 henkeä; ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti, ja ilmoittautumislomake avataan perjantaina 30.9. klo 17:00

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/327305264284505/