Verban syyskokous ja pikkujoulut 2015

KOHTA ON JO JOULU! Mutta sitä ennen juhlitaan kaikkien aikojen verbaisimmat pikkujoulut! Koska emme tänä vuonna päässeetkään Koneen saunalle niin kuin niin monena vuotena aiemmin, päätimme sitten juhlia vähän isommassa mittakaavassa ja vallata koko Teekkaritalon ihan vain itsellemme. Yeah. Koska me voidaan.

Ennen pikkujouluja pidämme Verban sääntömääräinen syyskokouksen, jossa mm. valitsemme seuraavan vuoden hallituksen. Kokouksesta lähetetään erillinen kokouskutsu, ja itse kokous alkaa klo 18. Pikkujoulut aloitamme kokouksen jälkeen, eli n. klo 19.

Pikkujoulujen sähköinen ilmoittautuminen avataan huomenna maanantaina 9.11. n. klo 20, ja Verba tarjoaa tuttuun tapaan 50 ensimmäiselle muutaman juoman. Huom! Ilmaisen juoman saadaksesi on sinun oltava Verban jäsen. Hoida jäsenasiasi kuntoon viimeistään nyt! Osallistumismaksu on 3e, ja se maksetaan ovella käteisellä (ole kiltti ja varaa tasaraha). Emme peri osallistumismaksua niiltä, jotka osallistuvat vain syyskokoukseen. Tapahtumaan saa tulla myös ilman ilmoittautumista.

Ohjelmassa:
– Jo viime vuonna tutuiksi tulleet Communican Kuiskuttelijat
– Verban omia uusia kykyjä, eli Aku Varanka kumppaneineen
– Ari ja Maiju show!
– Jouluinen tietovisa (tietäjät palkitaan!)
– Joulupukki! ♥ Pukilta saa lahjan, jos pukille tuo lahjan, eli jos tuot jonkin (halvan) lahjan lahjakoppaan ennen pikkujoulujen alkua, saat kopasta jonkin toisen (halvan) lahjan takaisin.
Tilaisuuden pukukoodi on smart casual.

(Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1723016761252747/ )

MITÄ: Verban syyskokous ja pikkujoulut
MISSÄ: Teekkaritalo
MILLOIN: Tiistai 24.11. Syyskokous klo 18–19, pikkujoulut klo 19