Verenluovutustilaisuus Verba luovuttaa

Verba perusti keväällä itselleen oman VeriRyhmän (nimi työn alla), ja nyt olisi tulossa mahdollisuus luovuttaa porukalla! Ensimmäistä luovutuskertaa ollaan järjestämässä keskiviikkona 21.9. klo 15 eteenpäin. Luovutus tapahtuu Oulun Veripalvelun toimistolla, jonne saamme ilmaiset taksikyydit yliopistolta, kunhan lähtijöitä löytyy tarpeeksi.

Luovutusreissulle ilmoittautuminen on nyt alkanut. Voit ilmoittautua mukaan ma 19.9. mennessä joko laittamalla nimesi Verbaarion seinällä olevaan listaan tai netissä oheisen linkin kautta: https://goo.gl/forms/GqStZSKRXinfHh5w1. Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta tarvitsemme arvion osallistujamäärästä reissun organisointia varten.

Jos kiinnostuit, lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta (linkki alla), seuraa tiedotusta ja tutustu Veripalvelun sivuihin sekä Verbaariosta löytyviin verenluovutusinfolehtisiin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Verban kulttuurivastaavaan ja VeriRyhmä-yhteyshenkilöön, Asta Lyytiseen (asta.lyytinen@student.oulu.fi).


Tärkeää:
– Ennen verenluovutusta kannattaa jokaisen tutustua luovutusedellytyksiin ja tehdä Sovinko luovuttajaksi -testi (http://www.sovinkoluovuttajaksi.fi/).
– Lisätietoa löydät Veripalvelun sivuilta (https://www.veripalvelu.fi/).
– Jos sinulla heräsi kysymyksiä: maksuttoman infopuhelimen numero on 0800 0 5801 (ark. 8-17).

MITÄ: Verban verenluovutus
MISSÄ: Oulun Veripalvelu
MILLOIN: Keskiviikko 21.9.2016 klo 15->; Ilmoittaudu mukaan ma 19.9. mennessä

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1480447318633910/