Jääräpää – Verban kulttuurisyksyn päätös!

Verban kulttuurisyksy 2016 huipentuu perjantaina 9.12. klo 19 yhteiseen retkeen Oulun kaupunginteatterille! Illan näytelmä on kirpeä komedia Jääräpää.

Opiskelijalippu esitykseen maksaa kokonaista 10e, eli hinnan takia ei tätä tapahtumaa kannata jättää väliin. Varaa lippusi ajoissa, sillä paikkoja on varattu meille vain 25 kappaletta! Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma on Verban, mutta näin joulun hengessä myös muut humanistit ovat enemmän kuin tervetulleita 🙂 Ilmoittautua voit tästä linkistä: https://goo.gl/forms/C9S4Pq5Ibj4FS97s1.

”Jääräpää on kirpeä komedia ja selviytymistarina nuoresta naisesta, jonka rakkaus ja työ heittävät pohjoiseen. Pienen paikkakunnan kunnanjohtajaksi valitun Katja Karhuvuoman tulevaisuuden usko joutuu koetukselle, kun periferian pakkanen ja perinteet iskevät tuoreen kunnanjohtajan kasvoille. Köyhässä kunnassa on vähän virkavaltaa ja pitkät etäisyydet, ja pian Katja saa huomata, että oikeus on tavattu ottaa omiin käsiin. Pakkanen tulokkaan ympärillä kiristyy äärimmilleen, kun oma poliittisesti aktiivinen ja varsin jääräpäinen appiukko alkaa taistella tuoretta miniäänsä, tämän ajamia kuntaliitoshankkeita ja ylipäänsä kaikkea etelästä tulevaa vastaan. Jääräpään kuva tästä pohjoisesta maasta ja maisemasta on kaunis mutta kaunistelematon.” (Oulun kaupunginteatteri)

MITÄ: Jääräpää – Verban kulttuurisyksyn päätös!
MISSÄ: Oulun kaupunginteatteri
MILLOIN: Perjantai 9.12. klo 19:00

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1096879000433098/