Verban syyskokous ja pikkujoulut ke 30.11.

Tervetuloa vuoden vihreimpiin pikkujouluihin! Tänäkin vuonna Verban pikkujoulukemut valtaavat Teekkaritalon marraskuun viimeisenä päivänä. Pikkujouluissa on luvassa perinteistä pikkujouluohjelmaa: vapaata hengailua, hyvää musiikkia, jouluista purtavaa ja juotavaa, ja saattaapa Talolle eksyä valkopartainen vieraskin! Joulupukilta saavat lahjoja kaikki, jotka ovat sellaisen antaneet. Aiempien vuosien tapaan lahjojen ei kannata olla kovin arvokkaita, vaan korkeintaan noin viiden euron arvoisia.

Ennen pikkujouluja pidetään Verban sääntömääräinen syyskokous, jossa mm. valitaan seuraavan vuoden hallitus. Kokouksesta lähetetään erillinen kokouskutsu, ja itse kokous alkaa klo 17. Pikkujoulut aloitamme kokouksen jälkeen, eli n. klo 18.

Pikkujoulujen pääsymaksu on 3€, ja se maksetaan ovella käteisellä (ole kiltti ja varaa tasaraha). Emme peri osallistumismaksua niiltä, jotka osallistuvat vain syyskokoukseen. Verbalaisten lisäksi kaikki muutkin opiskelijat ovat tervetulleita juhlistamaan joulukuun alkua klo 22 alkaen!

MITÄ: Verban syyskokous ja pikkujoulut
MISSÄ: Teekkaritalolla!
MILLOIN: Ke 30.11. klo 17 alkaen (ei-verbalaiset tervetulleita klo 22 alkaen!)
MITÄ MAKSAA: 3€

———————————

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1812384252319890/